Бомба в 7DS: „Готвачът на Бойко Борисов“ на път да смени Спас Русев в Левски!

7 Dni Sofia10.06.2017
Бойко Борисов
Бойко Борисов

Александър Сталийски, известен преди години сред опозицията като „Готвачът на Бойко Борисов“, може да смени Спас Русев начело на Левски, научи ексклузивно 7DniSofia.bg от кулоарни източници.

Както е известно след фалита на КТБ, Сталийски смени лагерите и премина в този на Делян Пеевски. Благодарение на това си прибра от фалиралия трезор над 80 милиона лева! Самият Борисов пък призна преди време, че откакто паднал от власт, културистът спрял дори съобщения да му пише.

Предполага се, че с влизането на Сталийски ще се сложи точка на схемата „Русев“. Той трябваше да застане начело на клуба като гаранция, че едни милиони ще влязат от „Виваком“ и ще отидат в…

Бизнесменът обаче категорично отказал да възстанови на Пеевски и вложеното от него в Левски, поради което въпросът със собствеността остава висящ.

По-точно връща се в периода отпреди да дойде Спас Русев, когато акциите се държаха от трима души, начело с адвоката на Пеевски. Този път ще се пипа по-рафинирано и вместо да се дават пак ценните книжа в ръцете на свързван с депутата човек, те ще преминат в тези на Сталийски, който се слави като истински левскар.

Самият ресторантьорски бос обаче още не  решил за себе си иска л да се осветлява. Той вече отказа веднъж да направи това, което доведе до спешното ангажиране с Левски на Иво Тонев.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.