Легенда на ЦСКА посъветва Гриша Ганчев да вземе мерки по селекцията и да остави Стамен Белчев начело на отбора

Паро-Никодимов-книга-7-1280x854

Голмайстор №1 на елита Петър Жеков коментира играта на ЦСКА в последните седмици. Легендарният нападател бе категоричен, че Стамен Белчев трябва да остане начело на тима и през лятото да бъде силна селекция, която да осигури на треньора равностойни смени на най-добрите футболисти на „червените“.

„За мен Стамен Белчев задължително трябва да остане. Никой друг треньор на ЦСКА не е побеждавал два пъти Лудогорец. В Разград си градят отбора много отдавна, докато ние нямаме нужните хора като смени. И видяхме какво се случи – през пролетта ни сполетяха много контузии и наказания и чисто и просто нямахме точните резерви, които да заместят равностойно титулярите. Това се видя при загубата ни в Разград – тогава пуснахме трима, които не бяха на нивото, на което трябва да са за ЦСКА. Докато Лудогорец си направи трите смени и продължи да играе по същия начин, изобщо не се усети. Те имат равностойни заместници за разлика от ЦСКА. Може би сега Ганчев ще вземе мерки. Защото с тези футболисти ЦСКА няма да има успех в Европа. Трябва да се по- работи по селекцията, за да изкараме поне 2-3 кръга в евротурнирите, а не да ни бият още на старта“, изрази мнение Жеков пред БНТ.

„Каранга е добър футболист, но е сам. Около него ги няма Якимов, Цанев и Боби Станков, които навремето ме подхранваха. Каранга се бори много, иска да излъже съперниците, да вкара, а аз играех по-чисто, знаех къде ще ми подадат и веднага бях готов да шутирам“, добави Жеков.

„Нашето ЦСКА е ясно – всички купи и медали са на „Армията“. Това е ЦСКА – друго няма. Имам покана за юбилея“.

2 коментара

  • оийоп

    30.04.2018 at 9:35

    Това пиянде по-добре да си гледа алкохола и да не се меси в работата на шефовете. А и често го виждам с хора от авиаторския клуб.

  • оийоп

    30.04.2018 at 9:46

    Петър Жеков каква легенда е на ЦСКА той самия каза че е на Берое. А и като човек е леке след като продаде златната си обувка за да има пари за туби с ракия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.