ЦСКА с поредни опити да задържи Рафаел

стамен белчев

Оставането на Рафаел Енрике в ЦСКА и през следващия сезон все още не е сигурно. За окончателната развръзка относно бъдещето на крилото ще трябва да се изчака още известно време. Армейците искат да го задържат и от няколко дни преговарят с Атлетико Минейро. Фланговият нападател е под наем на „Армията“ до края на шампионата и се понрави с изявите си през пролетта, когато представянето му се подобри чувствително.

Не е ясно обаче дали крилото ще бъде част от отбора и през идната кампания. Атлетико Минейро на този етап настоява за твърде висока сума за правата му, пише „Тема спорт“. Ако от бразилския клуб не намалят претенциите си за трансферна сума, най-вероятно ще се премине към преговори за ново отдаване под наем на Енрике.

Южноамериканецът се наложи като титуляр по левия фланг на атаката на ЦСКА през пролетта. В момента обаче той е с контузия на коляното. Прегледите, които е преминал, са обнадеждаващи и не е изключено Енрике да е на линия още за двубоя с Лудогорец на 5 май на националния стадион „Васил Левски“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории