Ужас! Тежка болест измъчва Зуека! Водещият се влачи по лечители, стопил е 10 кила…

капките0

Васил Василев – Зуека се е обърнал към народната медицина, разкриват негови колеги. От известно време насам водещият на „Като две капки вода“ инкогнито посещавал възрастен лечител в пиринските села, който го спасявал с билкови илачи, пише „Ретро“.

Причината актьорът да потърси помощ извън медицината била, че дълги години страдал от нетърпими болки в кръста, причинени от стара дискова херния. Положението му станало непоносимо, а все пак той е баща на 4-годишен син, който бил изключително енергичен. 52-годишният татко не успявал да смогва на движението на малчугана и се наложило да потърси по-нестандартен начин да подмлади организма си. С екранния му партньор Димитър Рачкова страдали от проблеми с нервите, които Зуека лекувал с билкови отвари, но колегата му все още бил скептичен към тези похвати и отказвал да го придружи поне на един сеанс при възрастния лечител.

Заради напрежението Василев се стопил с 10 килограма само за година. Освен че издържал третата си съпруга Ани и малкия си син, пращал пари и на голямата си щерка Девина, която хич не го щадяла финансово. Комикът имал и солиден кредит, който пък гълтал остатъка от изкараното и затова се разпилявал на няколко места, за да успява да държи добър стандарт. Натовареният му график толкова го ангажирал, че често Зуека забравял да се храни, а колегите му се чудели как все още не е припаднал в ефир.

В редките случаи, когато го виждали да хапва, той обикновено консумирал здравословни храни, каквито настоявал да яде и синът му. Жена му Ани Вичева, която тежи двойно повече от него, не се ограничавала и не правела опити да отслабва, тъй като пристрастията на мъжа ѝ към по-пухкави дами, каквато е и предишната му жена Нина, са всеизвестни. Вичева обаче треперела за здравето на съпруга си и ѝ идело да линчува продуцента му Маги Халваджиян, който го съсипвал с безбройните репетиции за „Капките“. На всяко живо предаване Зуека стопявал по 3 килограма от напрежение и търчане, а вкъщи се прибирал като жив труп.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории