Пирин приема Витоша в мач без особено значение за класирането в Първа лига

Витоша Бистрица

Неделната програма в Първа професионална лига ще започне в 17:30 часа с мача между Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица). Двата тима са на последните две места в група „А“ на втората осмица, без шанс да променят класирането си до края на плейофната фаза. „Орлетата“ са в серия от три поредни загуби, а новакът Витоша все още чака първата си победа в първенството.

Пирин е в сериозна криза и загуби последните си 3 мача, като в тях допусна 9 гола. Преди това тимът от Благоевград се наложи с 3:1 при гостуването си в Бистрица. Дори и тогава съставът на Милен Радуканов допусна гол, както и във всеки друг от последните си 6 мача.
Наказан за срещата днес е Константин Ничев. Като цяло Радуканов планира да заложи на доста млад състав. Атаката ще се води от Флорент Боджадж и младока Марио Топузов.

Витоша в отделни мачове затруднява съперниците си, но така и не намира път към победата. На чужд терен „тигрите“ се добраха само до 3 точки, а загубите са 12. Отборът на Костадин Ангелов е с най-слабата атака и най-слабата защита в Първа лига.
Двубоя днес ще пропусне наказаният Радко Мутафчийски. Костадин Ангелов отново ще предпочете по-дефанзивна тактика, а двамата нападатели ще са Даниел Пеев и Стефан Христов.

Трите мача между Пирин и Витоша от началото на сезона завършиха с две победи на „орлетата“ (1:0, 3:1) и едно равенство (0:0).

ППЛ, 31-и кръг:

ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) – ВИТОША (БИСТРИЦА)
Вероятни състави:

ПИРИН (4-4-2): К. Костов; Чапов, Сандев, Д. Митев, Попев; Л. Цолев, Хендерсън, А. Костадинов; Р. Кирилов; Боджадж, М. Топузов
Старши треньор: М. Радуканов

ВИТОША (3-5-2): Н. Георгиев; Гочев, Ангелов, Старокин; Гьонов, Цанков, Л. Котев, Лазаров, Гочев; Д. Пеев, С. Христов
Старши треньор: К. Ангелов

СЪДИЯ: Владимир Вълков

СТАДИОН: „Христо Ботев“

НАЧАЛО: 17:30 часа

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории