София или Дубай? Този луксозен златен звяр побърка столичани! Кой е собственикът? (СНИМКИ)

Улица път булевард

Златен звяр побърка столичани. Става въпрос за луксозно Бентли, което е заснето на столична улица от бдителен софиянец и споделено в социалните мрежи. Скъпарското не за първи път се появява в социалните мрежи и предизвика вълна от коментари.

Още повече, че този път от вътре наднича руса мадама.  Явно златното напоследък е предпочитан цвят за гъзарски и нестандартни автомобили. Припомняме, че преди месеци столицата бе в истерия заради друга златна кола – Ламбордини.  Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди София, че и цяла България.

След като колата бе забелязана първоначално на столичен булевард, докато е превозвана от репатрак, а по-късно БЛИЦ разкри, че тя е прекарана от Велико Търново до София, се породиха доста въпроси чии е автомобилът и каква му е връзката с България.

Тайната падна, след като читател изпрати информация кой е късметлията, собственик на това бижу, като уточнява, че той е индиец, предаде Блиц.

Зад волана на екстравагантната кола се оказва Дийпак Радж. Във фейсбук профилът му обаче пише, че е от Дубай, но живее и има бизнес в България.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.