Цветан Генков все още не тренира с Локо (СФ)! Червено-черните се надяват нападателят да им помогне в битката за промоция в Първа лига

Локомотив София Ботев Враца (14)

Цветан Генков не тренира с Локомотив София, разбра „Тема Спорт“. Според запознати нападателят все още не е картотекиран в БФС. Наскоро той е бил в чужбина. Надеждата на треньорския щаб на червено-черните е, че Генков все пак ще помогне в битката за промоция, с каквато идея обявиха от клуба, че е привлечен заедно с Романов, който вече дебютира.

Днес Локомотив София приема Черноморец Балчик с надеждата да запише нови три точки. В предишния кръг железничарите надиграха Нефтохимик в Българово.

„Гостите са обигран и корав отбор, а както се видя в последното ни домакинство, във Втора лига е необходима пределна концентрация и никой не трябва да бъде подценяван. Локомотив се завърна на победния път в Българово и това трябва да се превърне в тенденция“, написаха от клуба на сайта си lokomotivsofia.bg.

В последното домакинство червено-черните паднаха с 0:1 от Струмска слава Радомир и това породи сериозно напрежение, като феновете атакуваха играчите в тунела, а ръководството обсъждаше бъдещето на Додич и му гласува доверие. Старши треньорът Младен Додич няма да може да използва наказания халф Владимир Семерджиев. В състава няма контузени. През есента двата тима завършиха 2:2 в Балчик. Домакините от Черноморец поведоха с 2:0, но с две попадения на Илия Димитров след почивката Локо изравни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории