Тайната на Петко Венелинов вече е разкрита! Актьорът от „Скъпи наследници“ отгледал детето на колежка от сериала! Чака ли свое бебе от същата актриса?

Петко Венелинов

Актьорът от „Скъпи наследници“ Петко Венелинов упорито крие от публичното пространство коя е жената до него, въпреки че във всяко свое интервю говори за връзката им и най-вече за факта, че съвсем скоро двамата ще станат родители.

Е, тайната вече е разкрита – любимата му, с която той е обвързан от седем години, също като него е актриса и се казва Ярослава Павлова. Двамата са колеги в Младежкия театър и освен в живота, си партнират и на сцената.

Скорошното бащинство съвсем не притеснява Петко, тъй като той вече е потренирал тази роля с първия син на Ярослава – Филип, плод на връзката й с музиканта Иван Велков от новата група на Дичо от Д2. Момченцето е на 2 години, когато актьорите започват връзката си и оттогава до днес е под грижите не само на биологичните си родители, но и на пастрока си Венелинов. „Той вече е на 9, така че не се тревожа за бебето. Само смяната на пелените ще е нещо ново за мен“, разказва Петко.

Звездата от „Скъпи наследници“ не веднъж е споделял, че двамата са се запознали, след като Ярослава го е сънувала и виждайки лицето му на театрален плакат, му писала. Известно време отношенията им били само приятелски, но бързо разбрали, че искат да изживеят живота си заедно. „Не е като да не съм имал гаджета. Докато учех в Академията, а и преди това, не бях човек, който не сменя жените. Но не знам какво е да си женкар. За мен това, че сменяш жените, означава, че търсиш нещо в тях, но не го намираш. В един период аз много бързо разбирах, че това не е жената, която търся, идваше следващата, тя също не беше. Изведнъж се появи една жена и си казах: „О, миг, поспри!”. И наистина времето спира и става ясно, че си намерил това, което си търсил. Въпреки всички битовизми и проблеми, които ни затрудняват финансово и духовно, ние вече доста време сме заедно и живеем добре”, разказва актьорът.

Любопитното е, че Ярослава се появява в епизодична роля в сериала „Скъпи наследници“, където любимият й е сред основните персонажи. Петко е в образа на софийски плейбой.