Феновете на ЦСКА призоваха за жизненоважна подкрепа срещу Ботев Пд!

ЦСКА Левски 2ро (23)

На „Българска армия“ се подготвят за старта на плейофите в първенството. „Червените“ приемат Ботев Пд в напечен мач през уикенда, в който тимът на Стамен Белчев ще преследва победата на всяка цена, за да запази трите точки разлика до Лудогорец, който приема намиращият се пред разпад аутсайдер в топ 6 Верея.

Организираните привърженици на ЦСКА изразиха публично притесненията си, че „жълто-черните“ ще играят отвъд позволеното, за да помогнат на разградчани. В последните сезони се наблюдава тенденция в мачовете между Ботев и Лудогорец канарите да надделяват за купите, а разградчани в мачовете за шампионата. От Фенклуб „Сектор Г“ смятат, че пловдивчани ще излязат на 110% мотивирани срещу ЦСКА.

“След кратка пауза идва ред за поредния мач от първенството. До края на сезона ни остават 10 шампионатни сблъсъка, всеки от които е с тежестта на финал. В първия от тях посрещаме пловдивския “Ботев” на “Армията”. Срещата е на 31.03 с начален час 20:00. Бъдете сигурни, че жълтите ще играят не на 100, а на 110% срещу нашите момчета. Подкрепата от “Сектор Г” ще бъде жизненоважна! Очакваме ви на стадиона в събота, за да вземем заедно и този мач!“, написаха от Сектор „Г“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.