Извънредно! Пластични хирурзи поемат Кристин Илиева! Цял екип специалисти се опитват да я върнат към нормален живот…

Кристин Дивна

Пластични хирурзи ще се включат към екипа специалисти, който се грижат за връщането към нормалния живот на моделката Кристин Илиева. 20-годишната красавица пострада тежко при катастрофа, причинена от най-добрата й приятелка – поп певицата Дивна.

Миналия понеделник лекарите от Военно-медицинска академия направиха втора операция на Кристин. Момичето бе извадено от смачканите ламарини с жестоки разкъсвания по краката, припомня Пик.

Предстоят още операция, а когато настъпи моментът пластични хирурзи също ще се включат, разкри собственичката на „Интермодел“ Ирина Папазова. Илиев е сред топмоделите в агенцията й, а в началото на април е трябвало да пътува за Америка за пореден голям моден ангажимент.

Междувременно десетки се включиха в акцията за даряване на кръв за Кристин, след като нейната майка Валерия Колчева призова за помощ в профила на дъщеря си във „Фейсбук“. Кръводарителската акция приключи вчера.

„Безкрайно сме благодарни на толкова много приятели, познати и непознати, че се откликнаха на молбата ни за кръводаряване за Кристин. Днес толкова много хора дадоха от кръвта си, а и от душата си за едно прекрасно момиче, което пострада в една нелепа катастрофа. Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете винаги така Човеци“, благодари Валерия Колчева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.