Боби Михайлов сензационно: Заради ЦСКА, Левски днес не е сигурен за Европа

7 Dni Sofia04.06.2017
15

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира забраната за участие на ЦСКА в евротурнирите и взе отношение по другата гореща тема в българския футбол – баража между „Левски“ и „Верея“ за Лига Европа.

„Държа на позицията на футболния съюз, на позицията на УЕФА. Първо за ЦСКА – аз направих пътека до УЕФА, ако може да се направи някакъв компромис на това тригодишно правило. УЕФА правеше мониторинг на ЦСКА през последната година, така че това си е директно решение на европейската централа. Когато футболният съюз е получил решението на УЕФА, тогава го е получило и ЦСКА. Всичко друго са инсинуации на хора, които просто не искат да спазват правилата и трябва да има някой друг виновен“, каза Михайлов пред bTV.

„А доколкото „Левски“… „Левски“ се класира на трето място. Там е записано в наредбата, че третият играе със седмия. Всички други инсинуации, че понеже УЕФА спира ЦСКА и „Левски“ трябва да се придвижи на второ място, това не е така, защото ЦСКА е обжалвал в КАС (Спортният арбитражен съд в Лозана). Така че преди КАС да се произнесе няма как ние да променяме класирането и Левски да е сигурен евроучастник“, допълни бившият национален вратар.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории