Жестоко убийство разтърси България: Трупът е разчленен и… запален

полиция

Части от мъжко тяло са намерени под параклиса „Свети Георги” в местността Чуклата на Новачене, Ботевградско, във вторник вечерта. По неофициална информация става дума за 58-годишен местен жител – Кънчо С., който от два дни е бил в неизвестност. Мъжът живее сам, хората в селото, казват, че е злоупотребявал с алкохол.

Няколко часа продължи огледът на местопроизшествието. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите, съобщава botevgrad.com.

Засега не е потвърдено, но по случая има заподозрян – 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, но живее в София.

Преди време той и съпругата му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го описват като несговорчив човек с налудничав поглед.

Преди години същият ударил в областта на тила бащата на бившия кмет на Новачене – Стоян Нешовски, който след два месеца починал.

Вчера за общодържавно издирване бил обявен 57-годишен мъж от село Новачене, за когото било заявено, че е в неизвестност от няколко дни. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от РУ-Ботевград установили, че мъжът последно е бил забелязан заедно с ползвател на имот в селото, като ден по-рано между двамата е имало скандал.

По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории