Ексклузивна снимка на Бони в родилното предизвика фурор!

БОНИ1

Не, Бони не е станала майка за втори път. Кадърът, който виждате е от сериала „Откраднат живот“и не е излъчен в епизода.

Преди десетина дни Бони изненада феновете си в социалната мрежа със своя снимка, на която се вижда бременното й коремче. Почитателите на фолк звездата побързаха да й честитят радостното събитие, а тя на свой ред даде да се разбере, че не очаква бебе, разкриха от хот арена.

„Благодаря на всички близки, познати, фенове и меломани за прекрасните и много мили пожелания относно снимката, която публикувах като бременна! Това беше изненада…. Честита поредна роля в най-гледания сериал „Откраднат живот“. Вярвам, че не сте тъжни, а приятно изненадани“,  написа тя малко преди да бъде излъчен епизода на хитовия сериала.

Бони не за първи път влиза в ролята на филмова актриса. Преди години тя изгря във филма „Маймуни през зимата“, а паметно за телевизионните зрители остава и участието й в сериала„Седем часа разлика“.

Очаква се утре Бони да пусне в официалния си YouTube канал тийзър към актуалния си летен хит „Заведи ме там“. Видеото беше заснето в най-модерния хотел в БългарияArte Spa&Park във Велинград

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории