На „Герена“ тикат Левски към нов евроидиотизъм! Бъдете поне малко мъже с…ЦСКА!

7 Dni Sofia01.06.2017
IVP_6935

Ръководството на Левски тика отбора към нов евроидиотизъм. Вместо да се снишат и да си изчакат плейофа с Верея, след който да предявяват претенции, в „Подуяне“ явно са се уплашили от загуба от корпоративното отборче. И затова пак искат официално мястото на ЦСКА, забравяйки до какъв срам се стигна в предишните случаи.

А и забравяйки два пъти по 0:3…

Както е известно, ЦСКА финишира на второ място в елита, а „сините“ на трето. Преди няколко дни се появи информация, че Левски, като трети в крайното класиране, трябва да играе бараж с Верея за квота в Лига Европа, а четвъртият Дунав (Русе) може да се класира директно за ЕКТ.

Решението трябва да бъде обявено днес.

Съобщението в официалната страница на Левски гласи:

Уважаеми привърженици,

с приключването на последния кръг на Първа Професионална Лига, „ПФК Левски“ АД се обърна официално към БФС по повод обявената от футболната централа официална информация, че класираният втори отбор в ППЛ не получава от УЕФА лиценз за участие в европейските турнири, защото не изпълнява част от критериите.

Клубът настоя БФС да приложи правилника на УЕФА за участие в турнира „Лига Европа“, както и собствените си нормативни актове и да обяви официално правото на „ПФК Левски“ АД да участва директно в европейския турнир.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.