УЖАС! Кърваво меле разтърси столичния кв. „Христо Ботев“! Масов бой с дървени колове вкара няколко души в болница…

Цигани

Кръв се лее в столичния квартал „Христо Ботев“. За това сигнализира притеснен читател на БЛИЦ. По думите му всичко е започнало преди около час. „Доста голяма тайфа спореше ожесточено на улица „503“ в квартала. Видимо имаше някакво напрежение, защото освен грозните закани, които си сипеха, се заплашваха и с бой.

Тогава изведнъж някои от насъбралите се извадиха сякаш от нищото дървени колове и мелето започна“, така читателят ни описва началото на кървавите саморазправи. В следствие на масовото меле два души били жестоко пребити. Те били около 40 и 60-годишни.  По думите на читателя ни всички, участвали в мелето, включително и пострадалите, са от ромски произход.

Веднага на място били извикани полицаи и медици, а пристигналите лекари откарали ранените мъже в болница.

Ужасиите в квартала обаче не спират до тук. Преди малко (близо час след първата свада) се е разиграло поредно кърваво деяние. „Явно саморазправата е продължила, защото преди малко разбрах, че отново голяма тайфа е спорила и се е млатила. Но този път на улица „Владимир Минков-Лотко“. За съжаление и там има пострадали“, уточнява още читателят ни. Този път обаче мъжете не са се млатили с дървени колове, а са си налитали на бой с ножове.

Двамата ранени са с прободни рани. На място има патрулни коли и медицински екипи, а ранените са откарани в болница. Причините за инцидентите, какво е провокирало кървавите деяния, както и кои са пострадалите все още не е ясно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории