Доналд Туск вдигна хонорара на Захари Бахаров в небесата! Вижте какви суми прибира актьора само за ден…

Захари бахаров

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск вдигна още повече хонорара на Захари Бахаров, който и без друго е най-високоплатеният български актьор.
Хонорарите на гологлавия мачо съвсем скочили до небето, след като лидерът на Евросъюза спомена името му в речта си при официалния старс на българското председателство. Това се случи на 11 януари в Народния театър.

„По-младите поколение навярно свързват театъра, в  който се намираме сега, с известния актьор Захари Бахаров и ролята му в култовия сериал „Игра на тронове“, отколкото с поезията на Вазов. Историята на Балканите е по-драматична от по-интересна от сценария на „Игра на тронове“, макар в нея да няма дракони“, заяви Туск на чист бъблгарски, а речта му бе широко отразена в европейския печат.

Ако досега Захари е искал 1000 лева на снимачен ден от български продукции, съобразявайки се все пак с бюджета на родните филми, и по 2000-3000 евро за еднодневно участие в чужди продукции, то сега настоявал за двойно и тройно повече от западните и руските продукции.

Самият Бахаров не без самочувствие пусна шеговит статус за себе си, опискайки се като „известен актьор, споменат в реч на Доналд Туск“, пише седмичник.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории