Радев покани тайнствена блондинка на борда на правителствения самолет! Генерал Деси дори не подозира (СНИМКА)

Румен Радев

Интимна сцена между президента Румен Радев и столичната бизнес дама Петя Савова се разиграла на борда на правителствения самолет, видя „Ретро“. Държавният глава и знойната блондинка се запрегръщали по време на полета до Варшава, където преди две седмици Радев бе на официално посещение.

За да стигнат един до друг, президентът и фаворитката му разбутали всички пасажери от местата им и след разточителния разговор, който провели, решили да се заснемат за спомен. На фотото Радев е прихванал собственичката на търговско дружество през врата и позира без сако и с леко разхлабена вратовръзка. Още по-любопитното е, че сценката на близост се разиграла зад гърба на съпругата му Десислава Радева, която точно в този момент си почивала в сладка дрямка преди приземяването в Полша.

Първата дама така и не разбрала за случката, но забелязала афинитета на бизнес дамата Петя, която по време на цялата визита търсела по-близък контакт с мъжа й. Блондинката присъствала на всички важни точки от програмата, придружила държавния глава на бизнес коктейла, при посещението в посолството на България в Полша и в тамошния парламент. От самата нея разбираме, че е получила поканата си лично от Радев и е успяла да се вреди първа измежду всички желаещи, за да сподели своите професионални препоръки и стратегии с него.г

Петя разкрива и пикантната подробност, че посещението на държавния глава във Варшава по-скоро е минало под знака на развлечението, отколкото на работата. „Повече се яде и пие, отколкото се работи”, пише едно към едно Петя във „Фейсбук“. За сметка на това пък останала изключително впечатлена от лукса в правителствения самолет. Въпреки че кетърингът на властта по време на полет бе драстично орязан преди време, стюардесите си счупили краката да разнасят на президента и компания отбрани сирена, колбаси, английски закуски, европейски гурме ястия и десерти.

Единственият алкохол, който бил позволен, била бирата в кенче. Част от придружителите на Радев останали разочаровани от липсата на 12-годишно марково уиски, но самият той не възразявал срещу по-бедния асортимент, защото е известно, че любимата му напитка е именно бирата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории