Няма да повярвате какво е причинила Ралица Паскалева на народния любимец Теодор Салпаров! Звезда, звезда, ама…

7 Dni Sofia15.10.2017
теодор салпаров ралица паскалева

За любовта на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров се шушукаше цяло лято.

Двамата се срещнали покрай общи приятели, но нямали много време, за да се опознаят. Направили го със съобщения и дълги телефонни разговори.

Първата тръпка се потвърдила и се оказали изключително близки. „Бях поразена от сините му очи“, признава днес актрисата от сериала „Откраднат живот“.

За първата си среща насаме и двамата си спомнят с умиление. Случила се в средата на юни, когато Салпаров се завръщал от мач с националите по волейбол. Ралица била инструктирана да вземе неговата кола да го посрещне, но се притеснила как медиите ще реагират, ако ги видят заедно.

Отношенията им са в прекалено начален етап за подобни демонстрации, за това актрисата спира на другия терминал и на волейболиста му се налага да ходи почти километър натоварен с всичките си куфари.

Хубавото в отношенията ни е, че не се харесахме за това, че сме известни. Той е успешен в неговата професия, а аз в моята и не ни се налага да сме заедно, защото това ще донесе повече популярност на някого от двама ни“, споделя актрисата.

Салпаров обаче не е съвсем съгласен. На шега издава, че му харесва актьорството и нищо чудно да се заеме с него, след като сложи край на кариерата си в спорта. За това пък половинката му е категорична, че той има заложби.

С края на спортната си кариера обаче Теодор смята да се фокусира и над друга задача – да създаде семейство. Смята, че Ралица е точната жена за това и в краткото време, в което са заедно е успял да се убеди, че ще се справи с тази задача. Вече я запознал със сина си Георги, който я харесал много. Малкият сам я разкрил коя е, след като я видял на телефона на баща си по време на видео разговор.

„Жори я беше гледал в „Откраднат живот“ и „11А“ и веднага я разпозна“, признава волейболният национал.

Когато вижда, че нещата се задълбочават им организира среща и така се убеждава, че двамата се разбират добре. Паскалева харесва момчето, което се отнася с голямо внимание към нея. Разбира се, тя няма никакви претенции да замени ролята на майка му Бойка в живота му. С нея също са се запознали след като отношенията й с Теодор стават сериозни.

„Всичко това е важно, когато имаш планове да имаш семейство с някого. А ако имаме късмет след 30 години ще се радваме на внуци“, шегуват се влюбените.

Проблемите пред тях в момента са свързани с факта, че нямат достатъчно време за себе си. Теодор живее и работи в Бургас, където тренира със своя отбор. Ралица пък се налага да снима и участва в постановки в София. За това пък тя е тази, която не се колебае да хване самолета и да изненада любимия мъж дори за няколко часа. Прави го поне няколко пъти в месеца, а той й се реваншира, като се грижи за нейното удобство.

„Не бях свикнала някой да ме отменя в нищо свързано с домашните задължения. Винаги съм се справяла сама от малка и сега това ми е необичайно“, разказва Ралица за битовата страна на нещата.

Салпаров обаче е категоричен, че неговите грижи и внимание към нея тепърва ще се разкриват. Сега нямал достатъчно време да изпъкне с тях, но не винаги щяло да е така. А един ден, ако не мине котка път, когато са заедно тя ще може спокойно да се облегне на рамото му, предават отУикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории