Цветанов: Искаме да излезе истината! Българските данъкоплатци трябва да платят 1,5 млрд. лв. за самолети

Цветан Цветанов

С всичко, което говорите тук, само създавате лошия образ на президента Румен Радев.

Това заяви от трибуната на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се обърна към БСП по време на дебатите по финалния доклад за работата на Временната комисия за нов тип боен самолет. „Единственото, което имаме като цел в Комисията, е да излезе истината. Българските данъкоплатци трябва да платят 1,5 млрд. за закупуването на самолети. Когато има такава тенденциозност и острота в говоренето от ваша страна, повярвайте ми, че се създава друго усещане в хората“, допълни той.

„Казахте, че вие сте го издигнали и вие сте го избрали. Мога да кажа, че Румен Радев го избраха българските избиратели. Избирателите, които го избраха на втори тур, бяха 2,6 млн. Вие винаги, когато сте правили максималната си организация, сте достигали не повече от 950 хил.“, разкри Цветанов.

„Действително трябва да бъдем много внимателни, когато се изказваме за президентската институция. Дали ни харесва или не, смятам, че всеки призна изборния резултат, когато приключиха изборите. Всеки знае, че президентът Румен Радев е с 5-годишен мандат“, каза още той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.