Мария Силвестър разплака момиче с церебрална парализа

бригада-нов-дом

Тази събота от 20:00 ч. по Би Ти Ви „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да пригоди дома на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди.

Герои в новия епизод са Гергана и 18-годишната й дъщеря Виктория. След като се разделя с мъжа си, Гергана продава бизнеса си и жилището си в София, за да заминат с Виктория на лечение в Русия. В последствие се връщат в България и от този момент Гергана издържа семейството си като продава ръчно изработени сувенири.

 

 

„Много е усмихната, тя просто привлича хората около себе си“, твърди Гергана за дъщеря си, която въпреки диагнозата, намира щастие и красота във всичко около себе си. Двете живеят в квартира в Пловдив, но мечтаят да се преместят в голямата къща на бабата на Виктория, която за съжаление не е годна за живеене.

На път към обекта Калин Евтимов ще сподели: „Възхищавам се на деца като нея!“, а топлото посрещане на семейството, ще мотивира майсторите да стартират ремонтните дейности незабавно.

 

 

Специалните изненади – запазена марка на Мария Силвестър, отново ще предизвикат широки усмивки на лицата на героите в епизода. Мария ще подари на Вики персонализирана терапевтична триколка и затаяващ дъха полет с балон, с който тя ще научи момичето, че когато не можеш да ходиш – можеш да летиш.

 

 

Междувременно ремонтът ще премине в шеги, закачки, непредвидени ситуации и … суджуци. А всички трудности ще бъдат забравени в момента, в който семейството пристъпи в новия си дом.

„Ако можех да ходя, щях да скачам“, ще заяви развълнувано Вики преди да подари големи прегръдки на майсторите.

 

 

„Една история за възможното и за невъзможното“ – така ще обобщи епизода Мария Силвестър, а в края му всички от бригадата ще бъдат горди, че са се докоснали до чистото сърце на Вики.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории