Борисов свали усмивките на ППДБ: Искат да раздават милиони в последния си ден. Няма да го позволя

1

„Готови сме с листите. Толкова пъти минахме през избори, че няма как да не сме готови“ – тази важна новина съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание (НС).

„Единият въпрос, който през медиите ми беше зададен, е защо не си кажем за ДПС“, коментира той и показва на медиите законопроектите и проекторешенията, подписани от ГЕРБ, ПП-ДБ и Делян Пеевски.

„Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта – по три пъти да сме се срещали за всеки, това са 150 срещи. От 270 дни„, продължи Борисов.

„Мисля, че Христо Иванов направи добра Конституция. И новото служебно правителство ще бъде избрано по същия начин, по който избирахме старото, само че няма да е от президента Румен Радев, а от служебния премиер“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Тръбата на „Балкански поток“ е 100% българска. Акциите са на българите.

А и е важно геостратегически – виждате как наказваме Унгария и Австрия“, обясни той.

Лидерът на ГЕРБ призова колегите му от ПП-ДБ, ако искат, още днес да внесат проекторешение за спирането на „Балкански поток“: „Крановете са на територията на България“.

„Към днешна дата твърдя, че от Солун през Петрич влизат между 8 и 10 млн. руска газ“, сподели лидерът на ГЕРБ.

„Предложихме на колегите към точката за „Балкански поток“ да прибавим и „Лукойл“. За да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария.

От едното се печелят милиарди, от другото изтичат милиарди„, обясни Борисов.

„През последните няколко дни върви едно надцакване кой колко пари ще даде. Включихме се и ние, разбира се, няма да оставим на Асен Василев и Денков да раздават стотици милиони в последния си ден“, негодува той.

„Като похваля, че сме успели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се обиждат и излизат да ме опровергават. Нали досега всичко беше общо – правителството общо, парламентарната група обща, успехите общи“, заяви още Борисов по повод отношенията им с доскорошните им партньори в сглобката, предаде Блиц.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории