Копейкин на хапчета като Киро: Взимам мандата и започвам преговори с ПП и ГЕРБ

7 Dni Sofia26.03.2024
Партия "Възраждане" - COVID-19 - протест

Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за преговори, обяви в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„В тази тежка политическа криза страната ни има нужда от твърда ръка и категорични решения. Станахме свидетели на безкрайно унизителни политически както действия, така и бездействия, но най-вече неадекватност и безотговорност. Единственият гарант за проспериращо бъдеще на България и  нормализация на страната ни е „Възраждане“. Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим последователна политика, отстояваме своите принципи и нито веднъж не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите избиратели. Много битки вече минаха. Знам, че още много предстоят. Имаме програма за управление на страната, която поставя интересите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България“, пише Костадин Костадинов.

„Възраждане“ обявиха, че са способни да водят диалог с всички политически партии, без ДПС, което означава, че Копейкин е готов да седне с ГЕРБ и ПП.

„Това е етническа мафиотска организация“, обяснява той.

Костадинов изброява темите, по които иска да дебатира:

– еврозоната – провеждане на референдум за запазване на българския лев;

– НАТО – законопроект за излизане и провеждане на референдум;

– Шенген – не сме съгласни с приемаме на нелегални мигранти в България;

– оръжия за Украйна – незабавно прекратяване на изпращането на оръжия, обявяване на неутралитет и посредничество за постигане на мир.

„Кризата на доверието към политическите партии удари своето дъно! Нужни са категорични и решителни стъпки в посока оттласкване от дъното, установяване на нормализация и поставяне на България като пълноправен и надежден член и съюзник на геополитическата сцена. В тези тежки години на изпитание е нужно България да бъде поведена от истински лидер, с лице към народа, а не неуравновесени марионетки, наведени към посолстваТА“, завършва той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории