Хекимян: Пълен хаос! Жители на кв. Драгалевци са готови на протести и затваряне на Южната дъга

429981372_7164828840304142_1238329473244054146_n

Жители на кв. Драгалевци са готови на протести и затваряне на Южната дъга заради затлачените дейности по канализацията в квартала. Хората негодуват и окачествиха работата като пълен хаос и споделиха, че липсва какъвто и да е надзор за напредъка.

Това е само едно от десетките оплаквания, които получихме по време на вече традиционната откритата приемна, организирана от с депутата и районен координатор на ГЕРБ в район “Витоша” Александър Иванов.

Много сигнали имаше и от селата, които попадат в район „Витоша“. Кметовете на с. Владая – Цветанка Здравкова и на с. Мърчаево споделиха за проблеми с местата в детските градини.

Във Владая имат готов отреден терен за детска градина, за което се ангажирахме да търсим финансиране. Там са в готовност и за създаването на медицински център, който ще разполага с шест кабинета, лаборатория и аптека.

В с. Мърчаево има нерешен проблем с част от водопровода, планират да направят парк в близост до язовира и настояват за изпълнение на схемата за организация на движението в селото, която е приета от СОС.

На събранието на ГЕРБ-Витоша народният представител Александър Иванов / Aleks Ivanov разказа детайли около предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – да се сключи коалиционно споразумение.

На въпроси за желанието на „пътуващата промяна“ той цитира информация от питания на депутати. От нея се вижда, че има министри, които с месеци не са се прибирали в България.

По време на приемната стана ясно, че все още не е напълно ясно как ще бъдат платени обещаните от Васил Терзиев пари за повишаване на заплатите в транспортния сектор. Разказах и подробности за Комисията за противодействие на корупцията, на която имах възможност да стана председател, написа Антон Хекимян в своя фейсбук профил.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории