Легендарен футболен журналист хвърли бомба: Разградският Мартин Нотариуса хваща съдии

7 Dni Sofia21.02.2024
payimage-616277

Станил Йотов, Фейсбук

Безочието и наглостта във футбола ни нямат граници! За какво става въпрос? От началото на първенството в средата на юли миналата година, та чак до днес, се наблюдава следното: ЕДНИ И СЪЩИ ПЕТИМА СЪДИИ РЪКОВОДЯТ ПОЧТИ ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ! Най-често ги слагат по двойки – един от петорката е главен съдия, а другият е на ВАР.

Ето и техните имена: Георги Кабаков, Волен Чинков, Никола Попов, Драгомир Драганов, Георги Гинчев. „Великолепната петорка“! Да вземем например последната седмица. Кабаков го слагат главен на финала за Суперкупата между Лудогорец и ЦСКА 1948. Как е свирил не знам, не гледах мача, но от лагера на ЦСКА 1948 се носят вопли. Съответно на следващия мач Лудогорец – Черно море, който е битка за първото място, Кабаков го местят на ВАР, а за главен слагат Чинков. Сега за мача Берое – Лудогорец сложили Гинчев. Същият този, ако помните, свири Левски – Лудогорец 0:1 на Герена през есента. Кой беше на ВАР в същия мач? Кабаков.

Тези двамата се справиха „чудесно“ – Лудогорец победи, а Левски се отърва без наказани играчи, тъй като следващият мач на сините беше с ЦСКА. На Руан Круз от гостите му беше спестен очевиден втори жълт картон, а Левски имаше и справедливи претенции за дузпа. За сметка на това съдиите пожалиха Петрис от Левски, който си беше за гонене. Кордоба – същата история. Жалка работа…. Същият този Гинчев го направили международен съдия. Божеее, Димитър Руменчев и Богдан Дочев сигурно се обръщат в гроба.

Само извадете съдиите, които са ръководили мачовете на Лудогорец от началото на сезона и ще ви стане ясно за каква ОПГ става въпрос. И оня Борбалан – Торбалан се бие в гърдите, че организирал „виртуална среща“ с треньорите от първа и втора лига. По-добре да каже как така са подредени съдиите в мачовете на Лудогорец, дали е случайно, или и във футбола ни действа някой като Мартин Нотариуса? И дали е вярно, че за въпросния слугинаж във всеки мач отиват по 30 000 лева? Така се говори по кафета и градинки де, ама аз не вярвам. Нееее, те съдиите ни са честни и почтени люде. И тука няма дузпа, да знаете, хич няма.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории