Влогърка с три деца от двама мъже, наду корема с четвърто от сина на Карамански

антоанет пепе

Актьорът Александър Сано става дядо в началото на юни. Половинката на доведения му син Иво Карамански-младши е в началото на 6-ия месец и вече трудно успява да скрие коремчето си. Това ще е четвърто дете за влогърката Антоанет Пепе и първо за наследника на Кръстника на българската мафия.

В Инстаграм Ютуб звездата упорито се опитва да заблуди последователите си, като облича по-широки дрехи или се снима само от коремчето нагоре. Последното й видео стори обаче не остави и съмнение, че Сано и Нели Атанасова чакат внуче.

Връзката й с Иво Карамански се развива доста бързо, което не е неочаквано за Пепе. Трите й деца са от двама различни мъже, с които отношенията й се развиха също толкова светкавично. Връзките й не траят повече от три години, а причините за разделите са едни и същи – изчерпани чувства и несходство в характерите.

Досега 25-годишният син на покойния мафиотски бос Иво Карамански не е имал сериозна връзка. Преди 3 години при тежка катастрофа той загуби лявата си ръка.

С Пепе излизат от близо година и макар майка му и Сано да не одобряват връзката им, Карамански-младши е лудо влюбен и нямал търпение да стане баща.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории