Лора Крумова се отказа да се бори, мина 100 кила, едва се побира в телевизора

7 Dni Sofia11.02.2024
1

Лора Крумова се отказа да гладува и да спазва диети. Журналистката окончателно загуби битката с килограмите и едва се побира в кадър, забеляза „Уикенд”.

През годините блондинката се подлагаше на какви ли не диети, но без особен успех. Тя така и не успя да се втали трайно. Наскоро 44-годишната тв водеща е решила да спре да се измъчва с режими, глад и диети. В момента блондинката тежи над 100 кг.

„Не мога да се видя слаба, поне да си хапвам, един живот имам. Спирам с диетите! Имам си мъж, деца, минах 40-те и няма закога да отслабвам” – аргументирала се Лора, чийто мъж е тясно свързан със спорта, но не може да запали жена си да тренира. Двамата са заедно от 14 години, но нямат брак. Сотир е учител по сърф, а през зимата преподава уроци по ски в курорта Боровец. Водещата на „На фокус” е далеч от тези занимания и предпочита да си почива на дивана. За да прикрие излишните си килограми, журналистката залага на по-широки дрехи, но и те не могат да прикрият телесата й.

Припомняме, че Лора напълня драстично още покрай раждането на сина си Явор. Никога не е била слаба, но по онова време натрупа твърде много излишно тегло. Преди бременността Лора тежеше около 70 кг., а в най-добрите си периоди – 60 кг. Към днешна дата обаче тези кила са истински мираж за нея.

Водещата на „На фокус” вече се е примирила с килограмите си и не иска да се изтезава с диети. Крумова просто иска да не дебелее повече, – че няма да отслабне, е ясно. Сотир й също я приемал такава, каквато е и не я насилвал да се вталява.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории