Само в 7DniSofia.bg

Любо Пенев излезе бесен: Излезте и кажете, искате да ме затриете ли!?

payimage-605920

Любослав Пенев остава в Хебър поне до края на сезона. Новината бе обявена на пресконференция в Пазарджик днес.

През последните дни се спекулираше, че специалистът няма да продължи да води тима през пролетния дял на efbet Лига. Причината беше спряното финансиране от Общината към футболния клуб.

„Стават 10-11 месеца, откакто съм тук и работа с голямо удоволствие. Когато взех решение преди 10 месеца, хареса ми проекта и базата. Това е една от най-хубавите бази в Първа лига. След ноември месец настъпиха промени. Този проект е в застой. Ръководството полага усилия да се движи, но трябва и подкрепа. Тя трябва да дойде от Общината. Това че има нов кмет от ноемрви месец, означава ли, че не трябва да има футболен клуб Хебър?“, сподели Любо Пенев.

„Защо казвам, че е в застой проектът? Защото се промениха много неща, не се помага на клуба и ние бяхме принудени да се разделим с трима основни футболисти. Резултатите са на лице, този отбор пише нова история за Хебър Пазарджик. Миналата година не само, че не изпаднахме, а дори не играхме и плейоф. Това са важни неща. Започнахме първенството тази година и сме в добра позиция. Проектът е в застой финансово, ние бяхме принудени да се разделим с футболисти, но и това няма да е достатъчно да се покрият задълженията. Ние ще продължим да работим. Предстоят ни важни мачове. Хебър е добро лице на град Пазарджик“, допълни треньорът.

„Ако този проект потъне, това ще е още един пример колко е лесно да разрушиш нещо, което е изградено трудно. Положиха се много усилия от абсолютно всички. Завършвам с това, че ако някой иска да затрие футбола в Пазарджик да стане и да го каже на висок глас. Много ясно и точно“, каза още Ел Голеадор.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории