Тотален позор! Руди Гела нападна да бие мека китка от ПП, удари го 2 пъти зад гърба на Росен Желязков

Парламент - заседание

До размяна на юмруци са стигнали днес депутатите Радостин Василев (независим) и Искрен Митев от „Продължаваме промяната“.

А грозната сцена се е разиграла зад гърба на водещия заседанието на Народното събрание председател Росен Желязков, но извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното заседание.

Битката се е разиграла в края на парламентарните въпроси към премиера Николай Денков докато на трибуната е депутатът от БСП Борислав Гуцанов. Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев тръгват да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската трибуна. В този момент Радостин Василев, който напусна „Промяната“, след като публикува запис как в партията обсъждат предстоящата сглобка с ГЕРБ, влиза в разговор с председателя Росен Желязков. Настояването му е да получи втори въпрос към премиера Денков, но е порязан, че като независим има право само на един.

Минаващият наблизо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин Василев го нападнал. В суматохата успял два пъти да удари с юмрук Митев преди да бъдат разтървани, разказаха депутати, които са станали свидетели на битката.