Абе на тези дрогата мозъка ли им пържи!? Диона и Константин си пуснаха снимка, народът ги псува

1

Певицата Диона скандализира с поредна иронична проява във връзка с ареста й, но,този път в профила си социалните мрежи.

Тя публикува сника с колегата си Константин. Но не това е притеснителното. Младата изпълнителка държи в ръката си кутия с лекартството „Нурофен“, а известният певец до нея чаша с алкохол, най-вероятно уиски.

Коментарите под публикацията на Диона заваляха като порой.

Припомняме, че преди близо седмица тя фолк изпълнителката, с истинско име Денислава Сашова, бе спряна за проверка на столичния булевард „България“. Диона бе хваната от полицията да шофира след употреба на наркотични вещества, което тя категорично отрича, но според органите на реда обаче изпълнителката е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство. По-късно стана ясно, че е пусната от ареста с парична гаранция от 5000 лв.

Ето и част от коментарите на потребителите във Facebook.

Защо си толкова нагла, бе…!?

Един достоен човек знае кога да се извини, особено ако е публична личност.

Никой не пада от Марс, наркотиците отдавна са част от обществото в цял свят, няма да те убият с камъни за това. По- грозното е, с каква лекота се наглее, когато просто едно „Извинявам се за глупавата си постъпка, осъзнавам рисковете от това да шофирам след употреба, моля бъдете отговорни и не правете моята грешка, може да коствате нечий живот“ –

Май заучи много по- добре и е много по- полезно за обществото.

Няма безгрешни хора 🙂

В нормална държава след случката с нея изобщо дори нямаше да може да се снима дори..,нооо все пак е БГ ии продължава да дава добър пример на децата….

Простотията в тази държава край няма“, пишат разгневени хора.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории