На Ваня Григорова й писна и замете студиото с Цветанка! Ризова не повярва какво й се случва

1

Епичен екшън беляза гостуването на общнския съветник Ваня Григорова в bTV. Тя бе подложена на мръсни провокации от Цветанка Ризова, но в крайна сметка замете студиото с нея.

„Има редица сигнали за нередности. Това не е битка за кметския стол, а за честни избори. Разликата между мен и Терзиев е минимална. В резултатите от изборите пише, че няма сигнали от секционните комисии за проблеми по време на изборния ден. Това не е така. Има 400 подадени сигнала“.

Това каза пред БТВ общинският съветник в СОС Ваня Григорова, която стигна на балотаж на местните избори през миналата година. По неин сигнал съдът разпореди повторна проверка на протоколите от всички секции в София.

„Избиратели са искали да гласуват машинно и са имали проблеми. Вотът им не е отчетен. Колко е броят на избирателите, които не са успели да гласуват, няма как да знаем. От 313 протоколи за машинно гласуване, само в 13 няма разминавания. Изводите от направения преглед са, че има 200 гласа повече за мен. Това сочи, че има проблем. Затова поискахме да се разгледат всички протоколи“, допълни тя.

„В резултатите има двупосочни резултати. Има секции, в които за мен са отчетени по-малко гласове. Има и секции, в които за него са отчетени по-малко. В експертизата на вещите лица е записано, че има 214 гласа повече за мен“, посочи Григорова.

„Битката е за честни избори, не защото имам огромно его и не мога да се примиря, че друг е станал кмет. Избирателят трябва да има доверие в изборния процес. В противен случай ще имаме по-малко доверие“, добави тя.

„Членовете на секционните избирателни комисии получават указания от партиите, които ги изпращат. В тях има от всички партии, но най-много от управляващите. Аз няма как да съм навсякъде. Понякога там се изпращат хора, които искат да вземат едни пари. На 15 март е следващото заседание на съда. Надявам се дотогава да бъдат обработени всички 1639 протокола“, посочи общинският съветник.

Първи коментари за гостуването на Григорова:

Голям цирк в предаването „Лице в лице“. Другарката Цура с голите рамене не дава изобщо думата на другата другарка- Ваня Григорова – прекъсва я грубо,говорят едновременно, надвикват се,защото и другарката Григорова не и отстъпва и се получи едно надприказване,викане, един грозен цирк.Божеееее прибери си вересиите!

ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА

Изборно си решава на кого да даде право на отговор. Не се трае . Пита и започва сама да си отговаря . Измисли си анкети с графики , на кого са , кой ги е правил филанкишията само знае . ОТВРАТ Е „Лице в лице “ И тя и темите й и много от така наречени гости . Бойкот

КРАСИМИР АЛЕКСАНДРОВ

Обичам, когато Цветанка изважда от равновесие Ваня Григорова, когато двете говорят една върху друга на скандал, и накрая Ваня започва директно да й повишава тон на Цветанка, да я назидава и да й се кара… а Цветанка едвам успява да потисне своята крайна непоносимост към тази, която е поканила за интервю. 

КАЛИНА АНДРОЛОВА

Гласувах за Ванчето, защото това бойно момиче единствено успя да се опъне на лъжите на либерастите. Днес тя морално разкова Очиларка Киризова и е по-умна от нея.

ЕЛИАС ЕЛИ


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории