Заснеха малко момиченце в София, докато си пуши цигара в колата! Майката си цъка телефона, а циганин спи на предната седалка (Потресаваща СНИМКА)

цигари

Момиче в съвсем невръстна възраст бе заснето от столичанин да пуши цигара на задната седалка на автомобил и предизвика лавина от ядосани коментари в социалните мрежи. Пръв снимката качва Ивайло Спасов, който пише: „Момиченце на 5г… пушещо цигара, докато майка й която беше на задната седалка си цъкаше на телефона, а някъв мангал спеше отпред… след скандалчето което спретнахме, тя хвърли на детето цигарата…обеща че повече няма така да прави… да й вярваме ли?“ За по-малко от 4 часа има над 30 коментара.

Сред тях е този на Elena Angelova: „Тя,, мома за женене“ станала, що да не си пуши на воля. Сарказма на страна, не мога да реша потресена ли съм, или…“ Трополинова Поля: „Нека всички да пушат цигари, по-бързо ще се отървем от тях!“ Надежда Николова: „Искам още един „толерантен“ да се изкаже за това колко са онеправдани мангалите и как НИЕ не ги „интегрираме“ адекватно… ше им се не знае и скапаната паплач долна.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.