Бившата на Копейкин заплаши Тагарев: България е на българите! Помни какво правим с предателите…

payimage-592001

Който смята, че депутати могат да бъдат хора с двойно гражданство, който смята, че „Аз съм българче“ е обидно за небългарите, който смята, че християнската вяра не трябва да се подкрепя и да се учи вероучение, който смята, че може да говори и пише на друг език, освен българския в България, е напълно свободен да се омита от България и да отиде там, където българите няма да го дразним! Който смята, че може да ни променя историята, за да се чувства по-добре, ще стане част от историята и то от тази, която служи за назидание.

Нека да бъде ясно: България е държавата на българите! Ако някой друг етнос иска да си има държава, да тръгват и да си намерят такава. Ако някой етнос смята, че ще допуснем да ни се качи на главата, също да знаят, че толерантността има граници, а след границите има меч. Ако някой смята, че Родината му е друга държава, но иска да е в българската политика, да си спомни как българите постъпват с предателите. Ако някой смята, че може да ни накара да сме българи, ние пък ще забравим, че сме толерантни и ще му покажем къде точно му е мястото.

Толерантността убива, когато мине определени граници. А небългарите трябва да ги спазват. Всички сме граждани на България, но българите са държавоопределящия и държавообразуващия етнос. Това е! На когото не му харесва, да се маха!

От профила във фейсбук на бившата депутатка от „Възраждане“ Елена Гунчева


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории