Олигархът Добромир Гущеров не може да повярва защо снаха му Светлана е родила 4 деца

1

Светлана Гущерова е жена с богата фантазия и мощни изблици на оригинални идеи, но истинската причина, която я е накарала да роди цели 4 деца, надминава всички останали ексцентрични нейни изяви през годините. Съпругата на богатия наследник Христиан Гущеров доскоро я криеше, но преди дни сподели какво я е накарало да стане многодетна майка. Тя не искала в семейството й да има баби и дядовци, които са сърдити заради имената на децата й. Затова родила по едно внуче, което да кръсти на всеки от тях. Те са четирима, съответно децата й също са четири.

Първото дете на Светлана, както е известно, се казва Анелия-Добромира, кръстено на свекървата и свекъра й, които са разведени. Когато преди 4 години детето се роди, името му предизвика доста коментари и злобни подигравки, че снахата се притеснява да не я изгонят от семейството, затова е кръстила бебето и на двамата родители на мъжа си Христиан.. По този начин е получила двойна гаранция за подкрепа. Всъщност името е двойно, защото тогавашната младоженка не била сигурна дали ще може да дари свекъра и свекърва си с още едно внуче. Вместо да се чуди кого от родителите на мъжа си да уважи, тя решила с един удар да свали два заека и затова кръстила детето с двойно име.

След това обаче Светлана веднага забременя отново и на бял свят като по поръчка дойде братче на Анелия-Добромира. То веднага беше кръстено Добромир – на своя дядо по бащина линия, както и на кака си. Явно обаче родителите на Гущерова са се подразнили, че от две бебета нито едно не е на тяхно име. Много скоро обаче и този пропуск беше попълнен с бебе номер три. То се казва Кристиан-Валентин. Първото име е с буквата на баба му Кунка – майката на Светлана, а второто е името на баща й. За Гущерова обаче Новата година доскоро идваше с ново бебе, така че четвъртото й дете не закъсня. То пък се оказа момиченце, кръстено на дядо си Валентин.

По този начин многодетната майка е успяла да удовлетвори претенциите, само че самата тя не харесвала тези двойни имена. След като вече има по едно внуче за всички баби и дядовци, смятала да ги съкрати. Анелия-Добромира ще стане Анелия, а Кристиян-Валентин ще е Крастиян. Разбира се, тя можеше да кръсти най-малката си дъщеря Кунка като майка си, а батко й да е Валентин, но явно не харесва името на своята майка. То е единственото, което е променила в имената на децата си, взимайки само първата му буква. А може и самата баба да не го харесва.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории