Наско Сираков е в несвяст! Левски на път да изпусне 4 милиона, заради… украински дронове

7 Dni Sofia08.01.2024
kdiuf ir,dufl

Трансферът на Роналдо можеше да се смята за сигурен, но нещата не стоят така. Има доста сериозна въпросителна около него и тя е свързана с крилото на „сините“, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Двете страни са договорили всичко около сделката. Освен това нямаше проблеми от страна на клуб с клуб. В последните дни обаче са се намерили хора, които са размътили сериозно главата на крилото. „Луд ли си, там падат бомби!“, обявили близки до него по време на почивката му в Бразилия. Повод за това е атаката с ракети и дронове над Белгород, която организираха украинските военни сили в навечерието на Нова година. Тогава за пръв път руски град бе поставен пред такива кошмарни мигове, откакто избухна войната в Украйна.

Роналдо бил посъветван също така да не вярва на официалните информации от страна на руските медии, че всичко в страната е наред. Напротив, близките твърдели, че има сериозна заплаха от страна на атаки не само с ракети, но и с дронове. Затова искал да се увери, че в Ростов и край река Дон всичко е спокойно преди да подпише.

„Отказа да каже „да“ в Турция, където Ростов е на лагер. Затова ще трябва да пътува до Русия, където иска да остане до 10-и. Иска да се увери, че всичко е наред и Ростов е далеч от Специалната военна операция (б.р. така в Руската федерация наричат инвазията в Украйна)“, коментираха медиите в Русия.

Както е известно, едноименният местен тим е готов да брои близо 2 млн. евро на Левски за Роналдо, който бе един от най-важните играчи на тима през есента. Сделката е важна за „сините“, защото с част от средствата ще бъдат покрити няколко вноски към НАП. Както е известно, от „Герена“ вече пропуснаха една голяма възможност да направят удар в Русия. И тя бе през миналата зима, когато за Кордоба се даваха близо 3 млн. евро от страна на Сочи. До този момент няма клуб, който да се е приближил до това предложение. Тогава обаче „сините“ отказаха тази сделка заради санкциите, които бяха въведени от ЕС срещу собствениците на този тим.

Това бе и причината дълго време да се бавят и преговорите с Ростов за Роналдо. На „Герена“ склониха да приемат тази оферта едва, след като получиха гаранции, че ще вземат парите за крилото си, а няма да останат с празни ръце.