Светлана Гущерова хвърли бомбата: Петото дете идва, Хриси е уплашен!

960x540

Светлана Гущерова няма намерение да спира с децата. След като роди цели четири, „походът” й продължава. Тя е решена да се бори за рекордите на българската майка.

„Винаги съм мечтала за голямо семейство. Искам пето дете и ще го получа. Само Хриси е малко уплашен, защото не знае дали ще се справим, но ще се справим”, споделя Мис Плеймейт 2009.

Гущеров-младши е луд по Светла. Това е първата жена, която го приема такъв, какъвто е и не му прави постоянно забележки за теглото. Дори Светлана сама го угоява с вкусни закуски и гозби, които постоянно му прави.

Ето защо на рождения й ден на 21 декември Християн написа за жена си: „Обичам те безкрайно, любов моя! Ти направи живота ми безгранично щастлив!”.Двойката е от тези, които живеят като царе, а нищо не работят и двамата. Християн фиктивно се води във фирмите на баща си, а Светлана го раздава домакиня, но за трудов стаж и нея са я писали на работа при Добромир Гущеров.

Всъщност обаче младото семейство знае само да прави секс и да се размножава. Всички други усилия са им чужди. Затова Светлана вече е започнала отново да си вдига краката, без да изисква от съпруга си предпазни средства.

„Обичам секса. В крайна сметка така се създава най-ценното – човешкият живот”, философства Светлана.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории