Гущерова променя имената на децата: Бях много против да се казват така, но мъжът ми настоя!

960x540

Моделката не искала да кръщава рожбите си на родители, но уважила желанието на мъжа си

„Ще променя имената на децата си! След като родих четири, вече не е необходимо синовете и дъщерите ми да са с двойни имена. Сега всяка моя рожба ще носи едно име на всяка от бабите и дядовците.“ Това заяви моделът Светлана Гущерова.

Светлана е съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, с когото са женени от 5 години и вече имат четирима наследници. Първото им дете е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с подобно име на това на кака си – Добромир. И двете деца са кръстени на Гущеров-старши. Третото дете се казва Кристиан Валентин и е кръстено на родителите на Светлана. Името му идва от първата буква на майката на моделката Кунка, а второто име е на баща й Валентин. Най-малкото момиченце на Гущерови се роди на 25 юни тази година и носи името Валентина, на дядо си по майчина линия.

„Децата ми са кръстени на всички баби и дядовци, за да няма сърдити. Това беше желание на съпруга ми Християн. Първоначално бях много много против, защото така детето носи съдбата на човека, на когото е кръстен, разказа пред вестника Гущерова и допълни:

„Когато Анелия се роди, Християн много държеше тя да носи името на майка му. Виждайки искреното му желание да уважи родителите ни, се съгласих. Тогава решихме, че когато имаме други деца, те ще носят имената и на другите ни родители, за да няма сърдити“ – разказва моделката.

Докато младите родители имат само две деца, те ги кръщават с двете имена на майките и бащите си.

„Първородната си рожба именувахме Анелия-Добромира, защото нямахме син и искахме да бъде на майката и бащата на Християн. След това се роди Добромир и вторият ни син Кристиян-Валентин, който носи името на моите родители. След като станахме родители на четири деца, решихме да премахнем вторите им имена, защото няма смисъл, вече всяко дете си носи името на дядото и бабата“, разкри многодетната майка. Така Анелия-Добромира, ще стане само Анелия, а Кристиан Валентин ще бъде просто Кристиан.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории