Емилия се разплака в ефир: Защо „Пайнер“ причини тази гадост точно на мен? Извинете се на майка ми

1

„Съпругът ми Жорж никога няма да преживее загубата на сина си Феди, но 2-годишната ни дъщеря Жоржина му върна живеца в очите“, сподели певицата Емилия в последното за тази година предаване на Мон Дьо по Нова телевизия.

„Господ ми изпрати Жорж, за да ме научи на много неща и да вярвам в себе си“, каза бившата съпруга на Коко Динев и призна, че тяхната връзка е много дълбока. В годините, когато е била част от „Пайнер“, се е чувствала потисната и така и не е успяла да докаже възможностите си.

„Знам колко съм дала, знам майка ми колко е дала, колко лишения е претърпяло семейството ми, но не бях достатъчно оценена“, разказа през сълзи певицата за онзи период.

Емилия сподели огорчението си от бизнес решенията на тогавашния си продуцент, които дълги години възпирали възхода на кариерата й. „Не искам да се извиняват толкова на мен – добави певицата през сълзи, но бих искала да се извинят на майка ми“.

Емилия сподели, че много пъти е плакала и се е питала „защо на мен“, но е била твърде горда да се моли. „Възпитана съм, че справедливостта съществува и ще дойде моят час. Така и се случи…“

В пандемията нейната майка едва не губи живота си. Била е на апарат за дишане близо два месеца. По онова време Емилия е била бременна и дори не е можела да я види. В отделението тогава влязъл съпругът й Жорж, което силно повдигнало духа на майка й и тя преборила вируса.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории