Само в 7DniSofia.bg

Катето Евро няма срам от деца и внуци: За една водка си показвах циц.те в кръчмата

1

Ей, какви години бяха! Катето Евро разбуни духовете заради скеч на сексуална тематика, който публикува в социалната мрежа, пише в. „Галерия“.

С него актрисата призна за своя култов номер от купонджийските й години, в който си показва бюста срещу питие по време на сбирки с нейни близки в столичния клуб „Ялта“.

Номерът е демонстриран и на редица частни домашни събирания, като по този начин звездата от „Оркестър без име“ обичала да вдига градуса на настроението, гласи история разгласяна в средите сякаш е виц.

Едва сега, когато гони 70 години, актрисата взе че си призна публично за тези изцепки със скеч. На кратко видео, публикувано в интернет се вижда как майката на Сашо Кадиев отваря вратата на своята съседка Ани, която се обръща към нея с англоезичното име Кейт.

„Ако знаеш какво се случи миличка, много се притесних…“, стеснително го раздава Евро и продължава: „Мина някакъв мъж по улицата и ми каза, че ще ми даде една бутилка вино, ако си покажа… гърдите!“ Приятелката й с интерес я пита какво е направила и дали е повикала полиция, а палавото Кате отсича: „Ами не, аз докато се освестя и той избяга, ей в онази посока…“, като в това време актрисата сочи с бутилка алкохол в ръка.