Само в 7DniSofia.bg

Сираков се притесни какво го чака утре! Левски със спешна новина: Тая вашата няма да стане

payimage-593859

От Левски публикуваха нова информация във връзка с насрочената за сряда (20 декември) среща с представители на Националния клуб на привържениците (НКП) и Сдружението „Левски на левскарите“.

Ето какво написаха от клуба:

„На вниманието на „синята“ общественост!

Във връзка с желанието на „Национален клуб на привържениците на Левски и Сдружение „Левски на левскарите“ насрочената за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Ръководството на „ПФК Левски“ е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации.

„Левски ТВ“ ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на „ПФК Левски“ остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, необходими за осъществяването й.“, написаха от клуба.