Официално ги обявиха: „Възраждане, ИТН и БСП са символи на глупостта“

1

„Нямах честа да участвам в битките в понеделник, защото бях в Министерството на финансите. Но това е недостойно за Народното събрание и депутатите от „Възраждане“, ИТН и БСП станаха символи на глупостта.“

Този коментар за баталните сцени в парламента в понеделник направи депутатът от „Продължаваме промяната“ Венко Сабрутев пред Нова телевизия.

„100 млн. лв. всяка година потъват в корупция при покупката на лекарства за онкоболните. Вчера взех думата и помолих да гласуват реформата в бюджета, която предлагаме, за да я спрем. А те ми отговориха с подигравки. Имаха възможността да избират да защитят Путинския паметник или 200 хиляди болни българи. Те избраха паметника и да се борят за Путин“, каза още Сабрутев по адрес на „Възраждане“, които в понеделник неуспешно опитаха да блокират заседанието на парламента.

„Квесторите щяха да се справят и без Пеевски“, коментира още депутатът от ПП сцените, при които депутатите от „Възраждане“ опитаха да изключат звука в залата и ги спряха Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории