Кметът Терзиев превъртя тотално: Срамно е да дадем заплати на БСП и Възраждане

payimage-609797

Надявам се г-жа Грети Стефанова да бъде избрана. Апелираме за временно решение. Това каза пред журналисти кметът на София Васил Терзиев.

„Обвиняваха ни във всякакви сглобки, заварки, рязане с флекс, всички инструменти ги изброихме. Това, което има е проблем, на който ние търсим много прагматично решение, което не решава дългосрочното ни предизвикателство да седнем с всички, да говорим за политики, те да бъдат заложени в бюджет и да намерим подкрепа за постоянен председател на Общинския съвет“, псоочи той.

„Аз бих ги попитал дали няма да ги е срам да си получат заплатите в края на месеца. Най-вероятно – не“, посочи столичният кмет като се обърна към общинските съветници от БСП и „Възраждане“, които напуснаха залата на СОС.

Кредитният милионер на Държавна сигурност бе видимо раздразнен в залата на Общинския съвет, като няколко пъти се обита да хока съветниците, все едно са работници в продадената му фирма! Явно едмосеченият провал на Терзиев като кмет на София го депресира тотално и той е в състояние във всеки един момент да си изпусне нервите.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории