Медикаментозно приспана и с изваден далак: Красимира, която бе ранена в катастрофата с Кирил Петков бере душа

ицо-бозавия-красимира

Тревожни новини за 58-годишната Красимира, която бе ранена в катастрофата с Кирил Петков. Състоянието на жената все още е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница „Света Анна“ във Варна. Лекарите съобщиха за БНР, че тя е медикаментозно приспана, за да може да понесе операциите.

Снощи е претърпяла операция. Изваден ѝ е далакът, тъй като той е кървял. Опериран е също левият ѝ крак, защото е получила тежка фрактура. Състоянието ѝ е сравнително стабилизирано, но травмите са били доста тежки и продължават да се борят за живота ѝ.

Красимира и нейният съпруг Христо, който е бил професионален шофьор, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станала фаталната катастрофа. Тя отне живота на мъжа.

Мрежата ври и кипи от въпроси, свързани в нея. Всички искат да знаят с каква скорост се е движел джипът от НСО на Кирил Петков. Появиха се информации, че на мястото на сблъсъка ограничението е 60 км/ч, а Петков летял с двойно по-висока скорост, тъй като бързал за предизборна среща във Варна.

Без отговор засега остава и въпросът защо Петков изобщо ползва услугите на НСО, при положение, че не е премиер

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории