Острие на ГЕРБ погна Терзиев от сутринта: Спри да се криеш като „Ергенът“, а излез като мъж и кажи

payimage-624326

Съдът се произнесе – „долу ръцете от „Патриарха“! Това написа в профила си в социалната мрежа зам.-председателят на СОС Георги Георгиев от ГЕРБ. 

Ето какво още споделя той:

„Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като „Ергенът“ на финала на шоуто снощи, а да излезе като мъж пред общинския съвет и да каже:

Кой ще понесе отговорност за изхарчения незаконно над 1 млн. лв. за колчета, боя и знаци в района на НДК? Вчера съдът разпореди общината да спре незабавно промените в движението по „Патриарха“, защото са незаконни.

 Незаконната маркировка и незаконните „златни” по цена черни колчета струват на софиянци колкото 20 нови детски площадки.

 Вчера заедно с финалите на двата телевизионни реалити формата, приключи и фиаското на политическото реалити „Незаконната промяна на Промяната“ или „Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лв.?“.

 В това шоу, с главен сценарист Васил Терзиев и прима балерина заместникът му по транспорта, живеят хиляди софиянци. Стотици от тях седмици наред протестираха, а управниците им отказваха да ги чуят.

 Днес след решението на съда, настояваме Васил Терзиев да освободи незабавно зам.-кмета по транспорт. Същият, който довчера открито лъжеше, че проектът е съгласуван със СДВР. Групата на ГЕРБ-СДС в общинския съвет започна подписка за свикването на извънредно заседание, на което да бъде изслушан кметът на София и неговият заместник.“