Голям обрат: Рълев не е истинския победител в „Игри на волята“

1

Контузия е попречила на Момчил да спечели „Игри на волята“. Оказва се, че най-силният участник в тазгодишната надпревара е имал травма. Това не бе показало по телевизорите, може би с цел да не е предизвестен развоят на финала, пише „България Днес“.

Именно контузията спира Момчил в последната гладиаторска битка и така чекът от 100 бона отиде в ръцете на Рълев. Мачото стана рекордьор по победи в „Игрите“ и всички го гласяха за сигурен победител, но получава травма малко преди играта да влезе в заключителния етап.

Софтуерният инженер, завършил в Китай, бе най-добрият на арената, преди да получи контузия.

„Предпочитам да жертвам здравето си, но не и духа си и да се откажа“, споделя Момчил и добавя, че е пазил травмата си в тайна, за да не се оправдава от загубата.

Контузията е била много тежка. Два часа след финала и края на снимките на предаването той се отпуснал и буквално не можел да ходи.

Момчил „жегна“ и продукцията. На няколко пъти той бе набеден от участниците и шоуто, че мами.

„Всичко, което съм правил в „Игри на волята“, е мое решение, никой от екипа не ме е карал да правя нещо. На играта с въртележката изрично попитах дали може да се засилвам с крак. Получих положителен отговор, а после ме обвиниха в измама“, споделя софтуерният инженер.

Участникът разкритикува и формата за предимствата, които шоуто дава. На полуфинала Момчил даде повече грошове и трябваше да има по-голямо преимущество от Мартин, но на практика не беше така.

„На мен ми махнаха два лесни елемента, които се минават за 20 секунди, а на Марто само един, но много по-труден. Не беше измислено като хората просто“, добавя още Момчил.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории