Помните ли тази дебеланка от любимо шоу! Сега е секси-парче, което завъртя главата на Евгени

1

Най-желаният ерген у нас – пианистът Евгени Генчев, май си хвана нова изгора. Това е певицата Виктория Георгиева. Двамата записаха обща песен, но напоследък Евгени е забелязван все по-често с изпълнителката и извън сцената.

Чаровният къдравелко съвсем наскоро показа годежния пръстен на ръката на победителката Валерия от „Ергенът“, за която феновете отдавна бяха забравили и бяха убедени, че не присъства в живота му. След голямата изненада за всичките им фенове обаче Генчев започна все по-често да се вижда с друга красавица, за която феновете този път са убедени, че са страхотна комбина.

„Нямам думи, с които да изразя вълнението си! Едно приключение, придружено с прекрасна мелодия и невероятна Виктория…“, написа за колаборацията си с певицата пианистът в мрежите.

Ексфакторката седна до Евгени в направата на общата им песен, а почитателите изпаднаха във възторг от това колко добър тандем са младите музиканти. Ала дори след направата на парчето гълъбчетата не се отделят и постоянно са заедно.

За последно двамата се снимаха, наслаждавайки се на романтична гледка заедно.

„А! Тука имаме Вики“, доволно показа готината блондинка Генчев и допълни: „И пиано имаме… и гледка имаме“. Евгени изглежда задоволен и щастлив, когато е с Виктория.

Това не е първият случай, в който изпълнителката се забърква с известен мъж. Миналата година поп певицата бе непосредствено близка със секссимвола Филип Буков и светските клюкари заговориха, че това е новото й гадже. Оказа се обаче, че връзките сред тях са чисто другарски и че представителката на БГ в „Евровизия“ все още търси любовта

Покрай всички ангажименти, с които ергенът е затрупан, и предстоящото му участие в боливудска продукция като актьор през 2024 г. феновете се запитаха кога чаровникът въобще има време за изгората си Валерия или за планирането на сватбата им…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории