Извадиха нови грозни факти за звезда на ЦСКА! Участвал е в бой с бодигард

ЦСКА

Нападателят на ЦСКА- Дюкенс Назон е ударил охранител в тунела след мача със Славия за Купата на България, твърди “Мач Телеграф”.

Припомняме, че двубоят в квартал „Овча купел” завърши с масово меле между футболисти и служители на двата клуба, което се разигра в тунела и остана в голямата си част скрито за зрителите и на стадиона, и по телевизията.

Очевидно същата е била и ситуацията за длъжностните лице на мача, защото, нямаше наказания за двата отбора, въпреки че телевизията показа част от мелето.

Боят обаче е бил доста солиден. Напрежението между двата отбора се изострило след гола на ЦСКА. Тогава човек от щаба на „червените” е показал неприлични жестове към феновете на Славия, които се намираха точно зад резервите на гостите. Това предизвика „бялата” агитка да започне да хвърля предмети към скамейката на ЦСКА, а от лагера на домакините също са изразили своето недоволство.

След последния съдийски сигнал пък обичайният заподозрян – Георги Петков – е предизвикал старт на мелето с изказвания и ръкомахания. Вратарят веднага се прибрал в съблекалнята, а Дюкенс Назон се опитал до стигне преди това до него. Охранителите, които били рекорден брой, обаче му попречили пътя, а хаитянинът ударил един от тях в опита си да се добере до Георги Петков.

В крайна сметка гардовете си свършили работата и предотвратили по-сериозни ексцесии е тунела.