Шокиращи признания: Кристиан Кирилов запуши устата на Денислава от „Игри на волята“

1

Актьорът Кристиян Кирилов проговори в подкаста „Не съм такъв човек“ за скандалната си връзка с Денислава от „Игри на волята“ и съжали за бившата си Джулия

Той реши да каже цялата истина и да затвори устата на бившата си.

„Ние бяхме месец и половина заедно, за каква връзка можем да говорим“, категоричен е той и отхвърля думите й, че е възнамерявал да й предлага брак в края на сезона. „Аз още не се бях развел по онова време, как да й предложа на нея“, признава мачото пред Красимир Красимиров.

Кристиан реши да бъде до болка откровен за случилото се между него и звездата от „Игри на волята“, като по всичко личи, че не е гледал на Дени като на нещо сериозно. Но не така стои въпросът за бившата му жена – фолк певицата Джулия, с която се разведоха наскоро.

Той говори с голяма любов за бившата си и категорично заявява, че умира от яд, че я изпуснал от живота си. „Летвата от Джулия е вдигната много високо и не знам коя ще е тази, която ще я прескача“, казва той.

За първи път си позволява да каже какви проблеми има и защо се е наложило да ходи на психолог. Именно тези неща му пречат във връзките, но се опитва да се справи и да стане по-добра версия на себе си, предаде showblitz.bg.