Мартин от „Игри на волята“ пръсна мрежата от признания, Емануела е наранена: Кажете й, че е…

1

Мартин Николов-Елвиса откровено коментира всички твърдения на бившата си изгора Емануела

Съвсем наскоро Емануела зачеша Елвиса с репликата: „От предаването разбирам, че е милионер!“ Мартин също не отрече това, като обясни, че продукцията го представила като богаташ.

„Никога не съм го твърдял никъде, че съм милионер. Имам някакви бизнеси, живея си добре, карам хубава кола, обличам се добре, но никъде не съм казвал, че съм милионер“, казва покерджията, коментира hotnews.bg.

По отношение на твърденията на Емануела в сторита в социалните мрежи, Елвиса е повече от директен:

„Първото твърдение на Емануела – че съм параноиден шизофреник: „Приличам ли на такъв? Според мен не съм, това е една доста тежка диагноза. Пълни глупости! Второто – че какъвто съм бил в играта – подмолен, долен, такъв съм и в живота: Аз съм влязал да играя „Игри на волята“, харесвам някои хора, играя с тях, после не ми харесват – не играя с тях. Не съм им длъжен по никакъв начин. Те не са ми семейство, нито приятели. Влязъл съм да изживея едно приключение и ще го изживея по начина, по който преценя. Това е моя образ, това съм си аз“

На въпрос дали е бил с Емануела преди „Игри на волята“, Елвиса отвърна така: „Влизайки в „Игрите“ – не, преди това – да. Тя знаеше, че ще влизам в „Игрите“, даже тя ме накара, защото аз нямах смелост. И аз на шега си пуснах кандидатурата. Реално Емануела ме накара да кандидатствам.

Друго твърдение от сторитата на певицата в социалните мрежи е, че Мартин е алкохолик.

„Естествено, че не е вярно. Ако беше така, дали щях да правя тези неща в „Игри на волята“ три месеца?! И изпадам в абстиненции… интересно твърдение. В резиденцията съм пил много малко алкохол, ей така, за наздраве, по едно малко узо“, обобщава играчът.

Елвиса подхваща и друг от пикантните слухове, които изстреля фолк певицата.

„Друго – тя казва, че нямам никакви пари и че лъжа родителите си за връзката ми с нея, за да може баща ми да ми дава пари да си плащам сметките. Че нямам никакви заведения, че всъщност са на мои приятели, но аз ходя в тях, водя там моите приятели от „Игри на волята“, за да правим реклама и да не плащаме сметки после. Естествено, че всичко това не е вярно“, категоричен е Марти.

Относно коментарите й, че ипотекирал апартамента, за да даде всичките си пари, за да може да стане собственик на заведенията, на които певицата твърди, че не е собственик: „Направо почнах да се обърквам – собственик ли съм на заведенията или не, ипотекирал ли съм, не съм ли. Всичко, което тя изписа, беше, за да може да ме срине по някакъв начин, да изляза с някакъв лош имидж. Жените да си мислят, че нямам нито един лев, за да не ми обръща никой внимание. Според нея явно е важно да имаш пари, за да ти обръщат внимание“, чуди се Елвиса.
Въпреки цялата помия по негов адрес, той не съжалява за връзката им, която продължила около 6 години

. „Не е редно след това да излезеш и да го оплюеш публично. Вижда се, че тя е наранена и озлобена. Жалко е, че няма хора около нея, които да й кажат: Еми, не го прави това, ще бъде в твой минус, не в плюс“, констатира ресторантьора.