Бившата жена до Копейкин не го остави и днес: Ей, КЪСтадинов, стига с твойта тъпа Йовка

костадинов

Може ли да има брак между табуретка и холна гарнитура?!!? Честно казано, мисловните къси напъни на Къстадинов карат нормалния човек да се чуди няма ли някой около него, който да му направи забележка какви глупости плещи?!!?

А по темата – сетила се Мара да се побара. Европарламентът преди месеци одобри Истанбулската конвенция, само Къстадинов не мъцна. Сега, явно в отчаяни и неистови опити да си върне одобрението на електората, отново яхва старите популистки теми. С надеждата да се хване пак някой шаран.

Е, добре, ще попитам – и вие какво направихте, за да не ги легализират? Къде беше поне принципната ви позиция, когато ЕП излезе с това решение? Опс, тогава бяха избори и съвсем друго ви беше на акъла.

Мятането от популистка тема на популистка тема от Къстадинов е много негова дисциплина, в която безспорно е шампион. Въпросът е, че при липсата на реални действия и само джафкане, публиката е все по-малка….

И наистина добронамерен съвет – прочитай си внимателно това, което тъпата Йовка ти поднася като мнение.

От профила във фейсбук на бившата депутатка Елена Гунчева

 

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'възраждане 29 мин за пореден път ce опитват да легализират T.Hap. еднополови бракове. нека стане ясно такова нещо като брак между лица един същ пол не може няма как да ъществува. така, както не може да съществува брак между човек животно, човеки табуретка между табуретка холна гарнитура. костадин костадинов, фейсбук'

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории