Международен скандал с Локо Сф, заради чуждестранната звезда на тима: Защо си в такъв вид!?

payimage-595351

Локомотив София набира популярност в… Африка! Ама лоша популярност.

Причината е вратарят на Гамбия Бубакар Гай. Местните медии гърмят, че националният селекционер Том Сентфит е бил принуден да се откаже да ползва на вратата своя любимец, защото се върнал от България в „мизерно състояните“.

Анализът показал, че Гай не само е извън форма, заради това, че не играе редовно, ами и бил изнемощял физически, явно заради лош тренировъчен процес.

„Как да го ползвам, когато ни го пращат в ткъв вид. Трябваше да играе, но, остана резерва, заради това“, отсече Сентфит пред медиите.

Гай е бил посъветван от националния селекционер да се махне от България и да си намери отбор, където да играе редовно.

Най-вероятно националът на Гамбия ще поиска още тази зима прекратяване на договора, което ще е сериозен удар по „червено-черните“. Цената на вратаря в момента е около 300 000 евро, пари, които Локомотив ще пропусне да реализира в бюджета си.

Треньор на вратарите в Локомотив е Владимир Манолков. Той обаче има и частна школа, заради която раздвоява вниманието си и явно изпуска под контрол какво се случва в клуба, откъдето получава възнаграждението си.

Може би заради това предишният наставник на столичани – Станислав Генчев, беше избрал да работи с националния екс-страж Данчо Господинов, който беше възхитен от Бубакар.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории